Screen

Systemet til utvendige screens fungerer på samme måte som rullegardiner, men duken er unik. Den stenger varmen ute, men slipper inn lys, slik at du ikke føler deg innestengt. Graden av lys som slippes inn avhenger av tetthetsgrad og fargen på duken. Kasetten skjermer duken mot regn når den er trukket inn. Du kan velge mellom manuell eller elektrisk betjening. Manuell betjening vil enten være med snor eller sveiv. 

 

Med ZIIP screen har du skinner på siden av systemer også, slik at duken er enda mer beskyttet. Dette er ideelt på steder der det blåser litt mer. Velger du ZIIP screen er det kun mulig med elektrisk betjening. 

Til all vår utvendig solskjerming kan du installere en sol- og vindsensor, som hjelper deg å styre solskjermingen slik at den holder lenger. Vindsensoren tar inn solskjermingen når det blåser for mye. Har du solsensor vil den ta ut solskjermingen når solen skinner, slik at du ikke trenger å tenke på det selv. Det er også veldig praktisk når du er på ferie, slik at interiøret i huset blir skjermet for skadelige solstråler.