Tekstiler

Vi samarbeider med flere tekstilprodusenter og har derfor et meget bredt utvalg gardin- og møbeltekstiler med forskjellige egenskaper. For eksempel har vi tekstiler som er akustiske eller

flammehemmende. Tekstiler som fungerer fint til storesgardiner - de slipper gjennom lys, men hindrer noe innsyn. Mørkleggende tekstiler, som fungerer bra til blendingsgardiner. Utseende til tekstiler har så klart også veldig mye å si. I vår kolleksjon har vi både ensfargede tekstiler og tekstiler med mønster. Egenskapene til tekstilet bestemmes av materialet det er laget av. Et velurtekstil gir en myk og bedagelig utseende. Lintekstiler er noe som har blitt veldig populært og har et veldig karakteristisk utseende. Andre materialer vi har tekstiler av er blant annet bomull, akryll, ull, viskose. 

I showroomet vårt har vi over 100 tekstiler hengende. Kom innom for å kjenne på materiale og se på mønstrene og fargene. Her kan vi også hjelpe deg med å finne ut hvilket tekstil som kan passe til ditt bruk. Bor du i nærheten kan vi også tilby å komme hjem til deg med et par tekstiler, sånn at du kan se hvordan et tekstil eller en farge vil se ut sammen med de andre møblene og fargene i rommet hjemme hos deg. Besøket vil være helt uforpliktende. 

 

 

For å gjøre tekstilet til en gardin må det sys. Hos oss kan du velge hvordan gardinene skal sys. Er det noe du lurer på er det bare å spørre. 

 

Her ser du tre typer folder. Helt til venstre er det vi kaller enkle folder. I midten ser du doble folder og helt til høyre er triple folder. Til triple folder trenger du mer stoff enn til doble folder, hvor du igjen trenger mer stoff enn til enkle folder. Det rimeligste er derfor å velge enkle folder. 

Det finnes flere valg enn disse foldene. Spør oss om du lurer på noe!

Eksempler

Under er to eksempler på valg. Samme tekstil er brukt til begge eksemplene

Inspirasjon

Våre hovedsamarbeidspartnere: 

Brand & Identity