Rullegardinerr

Se nettbutikk

RULLEGARDINER

Rullegardiner er funksjonelle, enkle i bruk og passer i ethvert interiør. I vår kolleksjon finner du stoffer i fem forskjellige transparenter fra lysgjennomtrengelig til blending. Slik kan lysinnslippet bestemmes av brukeren. 

Lys- og varmebestendig

Rullegardiner er ikke bare lysbestendig, men også varmebestendig. Kolleksjonen inneholder stoffer med metallisert bakside. Dette sørger for høy varmerefleksjon, som gjør at varmen holdes ute. En slik rullegardin kan føre til 20 % mindre kjølebelastning og dermed en senking i energiregningen. 

Egenskaper

Vi tilbyr er stort antall rullegardinstoffer i et utbredt fargepallet og med forskjellige egenskaper. Slik er det blant annet antibakterielle, fuktbestendige og lyddempende stoffer. 
Vi har også screen duker, som slipper inn lyset, men ikke varmen. Slik kan du beskytte deg mot varmen, men samtidig se ut slik at du ikke føler deg innestengt. Disse dukene kan også monteres ute i et system vi da rett og slett kaller screens. Les mer om disse her.

Rullegardiner kan også ha to lag stoff med annenhver bane transparent og ikke-transparent stoff. Les mer om duo rullegardiner her

Print

Rullegardiner kan bli trykket med ønsket print - for eksempel en bedriftslogo. Spør oss hvilke stoffer som er mest egnet for dette. 

Alternativer

Rullegardiner er leverbare med kjettingbetjening, fjærbetjening eller elektrisk betjening. Elektrisk betjente rullegardiner kan bli koplet sammen maks tre og tre, slik at du bare trenger én motor. Ved siden av dette tilbyr vi monteringsløsninger for plastkarmer, utstikkende deler eller takvinduer. 

Inspirasjon

For inspirasjon, se i vår lookbook ved å trykke her.

KJØP ONLINE

Kjøp rullegardiner nå >>