P mindre

Se nettbutikk

Plisségardiner

Den moderne kolleksjonen av plisségardiner tilbyr stoffer i de vakreste fargene. Plisségardiner består av ett lag stoff med en subtil horisontal rynk på 20 mm for et sofistikert utseende eller en mer robust rynk på 32 mm. Spesielt for store vinduer gir rynken på 32 mm et slående utseende. På grunn av mangfoldet av muligheter og modeller passer plisségardiner i så og si alle interiørstiler. 

Det finnes også plisségardiner med to stofflag. Disse kaller vi dupligardiner. Les mer om de her. 

EGNET TIL SPESIELLE VINDUER

Denne innendørse solskjermingen er også svært egnet for vinduer med spesiell form. Tenk på skrå, runde og trekantede vinduer. Plisségardiner er tilgjengelige i mange modeller og former, slik at enhver vindustype kan bli kledd. 

ENKEL BRUK

Plisségardiner er tilgjengelige med forskjellige betjeningsmuligheter. Du kan velge mellom snorbetjneing, betjeningsgrep, endeløssnor eller fjærsystem. Den endeløse snore er ideel for store vinduer. I tillegg kan du også velge å betjene plisségardinen din elekstisk med fjernkontroll eller bryter på veggen. 

LAGET ETTER MÅL

Alle plissésystemene våre blir laget etter mål. Ønsker du mer informasjon om plisségardiner elller annen solskjerming? Ta kontakt med oss. 

INSPIRASJON

For inspirasjon, se i vår lookbook ved å trykke her.

KJØP ONLINE

Kjøp plisségardiner nå >>