Elektriske

Elektriske gardinskinner - lukseriøs, kraftig, fint design og komfort !

Elektriske gardinskinner gir komfort til brukeren. Du kan også simulere at det er noen hjemme når du er borte, noe som kan være ønskelig når du er på ferie for å unngå innbrudd e.l. Våre elektriske gardinskinner er enkle å koble til så godt som alle styringssystemer for hjemmet. De kan brukes til mange formål: for eksempel til vanlige gardiner, panelgardiner og vinterhagesystemer. 

 

Elektriske gardinskinner er egnet til mange bruksområder, som helsesektoren (blant annet brukes elektriske skinner for sengeseperasjon), pleiehjem, hotellbransjen og verftsindustrien, så vel som i private hjem. Systemene leveres etter mål, og kan monteres uten å måtte bruke en elektroteknisk montør. 

 

6200 og 6300: er 24-volts skinner. Modellen 6200 har enda mer kraft og lukseriøse funksjoner, som trinnløs opp- og nedhastighet og programmerbare mellomposisjoner.
6200: kraftig, musestille system med mange lukseriøse egenskaper. Passer til gardinvekter opptil 60 kg, eller 100 kg hvis det monteres to motorer på én skinne.
6300: sterk og stille motor, for gardinvekter på maks 40 kg

Enkel tilkobling og betjening


De elekstriske gardinskinnene kan nå koples sammen etter ønske. Det integrerte G-rail CAN-BUS-systemet gjør det mulig å kople sammen og betjene flere systemer, med én enkel fjernkontroll. I tillegg til innfrarød hører også radiostyrt-betjening til mulighetene. Så klart kan systemene våre også koples til styringssystemer for hjemmet.